Hur ska detta sluta?

Just nu känns det som om allt bara hänger i en tunntråd och när som helst går den av!
Jag vet inte vad jag ska göra, säga eller ta mig till.

Ska en person bestämma vad du vill göra, var din dröm är, säga åt dig att så får du inte göra längre?
Nej det tycker jag fan mig inte!
Af ska inte få bestämma om jag ska gå kvar min utbildning eller inte! Jag skiter fullständigt i om dom bara gett mig 3 månadaders godkännande, denna utbildning är på 8månader, och jag tänker stanna eftersom det är något som jag lär mig saker på, och får erfarenhet! Men 3 månader tycker Af att det är nog, för efter 3 månader så ska det ju leda till ett heltids jobb! Skit snack! De flesta har en provotid på 6 månader innan man kan få en fast anställning. Men sån tid har dom ju inte råd att ge, så dom halvarar och vill då att man ska lära sig allt på kortare tid!

Det ända dom tänker på är sin statistik som måste höjas varje gång! De stuntar i vad för jobb man vill ha och klarar av, dom struntar i vad du säger.
För dom vet bäst!
Många som är arbetslösa hittar jobb utan deras hjälp, många blir ner tyckta när dom kommer dit och berättar vad de e dom vi jobba med, många känner att de inte får den hjälp och stöd som man vill ha.

Jag kommer ialla fall att inte lägga av me det jag vill göra! Är det något man brinner för ska man inte ge upp så lätt, bara för att det är någon som säger det.
Jag kommer att åka in på Onsdag och se vad dom nu har att säga, men tänker dom säga att ja inte längra kan få gå kvar, så finns det bara en sak att göra, och det är väldigt enkelt!
Hej då Af! (Jag skriver ut mig)

Hur ska detta sluta?



Rebecca Eliasson