Djursjukhuset!

Förra veckan var inte den bästa.. Fick som tur min lön den 21:a men den var borta den 23:e.
Vi var tvugna att åka in med Ready till djursjukhuset akut kl 22 den 23:e.
Hon hade spytt, Ätit och druckit dåligt varannan dag sen måndagen, Men i lördags så var det inge bra, hon åt bara en liten hand mat jag fick tvångsmata henne med vatten, men hon va inte sig själv. Svansen var nere öronen bakåt och hon ville bara sova, ingenting stämde, till slut kunde jag inte stå ut längre. Så jag ringde journumret, vilket de tog 200kr för. Men vi fick en tid och åkte in. Det slutade men rönken av magen, hon fick saltvatten dropp med B-vitamin, ( Hon såg ut som ringaren i notredamh). Och lite magmedicin. Allt detta för 4203kr.
Dagen efter var hon fortfarande inte helt sig själv men det gick uppåt.
Nu gåt hon på Diet, Kyckling med ris, och nu är hon sig själv 3 dagar efter vill hon leka, vifta på svansen och är pig!

Jag har inte sovit så bra på 4 dar, varit orolig och sprungit upp och tittat till henne, så jag mår inte det bästa heller.
Jag hann i alla fall klippa mig, köpa födelsedags present och betala alla räkningar innan allt detta. Men det är ju Sthlm den 12:e kvar 2 födelsedagar och en av dom ska vi fira ute på resturang. Körkort tillståndet ska betalas och det finns endas 1000kr kvar. De va så mycket jag hade planerat att göra. Men man ska inte klaga allt för mycket även om det känns som botten nu, det bästa ut av detta är att Ready mår bättre och det är det som räknas!!




Rebecca Eliasson